Claude Chatelier

Jako součást Maison Ferrand je celý étos Clauda Chateliera v tom, že vyrobený koňak musí být výrazem země. Hrozny musí být vypěstovány a sklízeny bez použití jakýchkoliv masových výrobních technik a každoroční sklizeň musí být přirozeně vyzrálá do té nejlepší možné úrovně.

Samotné hrozny musí být vybírány pro svou vysokou kvalitu a každá eaux-de-vie musí být destilována a pomalu zrát, dokud není vhodná pro použití v některém z jejich koňaků.

K výrobě koňaku Claude Chatelier se používají vína z nejlepších regionů. Tradičně destilovaný Claude Chatelier zraje ve stinných sklepích a poté se mísí, aby vznikl jemný, dobře vyvážený koňak, který splňuje náročná očekávání náročných spotřebitelů. Koňaky Claude Chatelier přicházejí v exkluzivních lahvích současného designu.

Koňaky Claude Chatelier, které nabízejí výjimečnou chuť, představují také vynikající hodnotu za peníze. Jejich malá řada koňaků získala mnoho ocenění po celém světě – včetně International Wine Challenge, institutu pro testování nápojů a ISWC